ОСТАННІ НОВИНИ

Клюєв та Ахметов матимуть «йолки» – криваві

|

Біля офісів бізнесмена Рината Ахметова і секретаря РНБО Андрія Клюєва будуть встановлені новорічні ялинки з фотографіями побитих на Майдані студентів.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала журналістка Наталія Соколенко, передають «Коментарі». Акція називається «Кривава Йолка».
«18 грудня о 12.00 Демократичний Альянс встановить біля головного офісу фірми Ахметова – СКМ і о 15.00 біля офісу Клюєва новорічні ялинки. Правда, замість іграшок на них будуть фотографії побитих на Майдані студентів.

«Саме термінове встановлення новорічної ялинки стало приводом для розгону Майдану і побиття людей. Клюєв отримає ялинку, оскільки віддавав наказ розігнати Майдан. Ахметов отримає ялинку, оскільки він контролює більшість від ПР у парламенті, і це більшість ще не відправлено у відставку», – написала Соколенко.
Як повідомляли «Коментарі», сьогодні активісти Євромайдану провели пікетування офісу Андрія Клюєва і принесли йому дерев’яну клітку.

14 грудня генеральний прокурор Віктор Пшонка заявив, що співробітники Генпрокуратури України вручили повідомлення про підозру у перевищенні влади у зв´язку з подіями, які сталися в ніч на 30 листопада на Майдані Незалежності заступнику секретаря РНБО Володимиру Сівковичу, голові Київської міської державної адміністрації Олександру Попову, на той час начальнику київської міліції Валерію Коряку та заступнику начальника київської міліції Петру Федчуку.
Наступного дня ЗМІ оприлюднили протоколи допиту глави КМДА Олександра Попова та заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича, згідно з якими розпорядження про розгін Євромайдану давав особисто секретар РНБО Андрій Клюєв.

Наступного дня Генпрокуратура оголосила, що слідство встановило, що Клюєв не має ніякого відношення до подій, які відбувалися в ніч на 30 листопада на Майдані Незалежності.

 Фото: Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *