ОСТАННІ НОВИНИ

В Сала сполошились через рішення про виселення ОДА

|

Рішення про припинення договірних відносин, прийняте Львівською обласною радою, незаконне. Про це заявив заступник голови-керівник апарату ОДА Андрій Мадзяновський під час брифінгу для ЗМІ, інформує прес-служба ЛОДА.

«Сьогоднішнє рішення щодо припинення договірних відносин, прийняте обласною радою,  на наше глибоке переконання є незаконним і таким, що не ґрунтується на жодних нормах чинного законодавства», – наголосив чиновник.

«Це питання виключно господарюючих суб’єктів, тобто двох управлінь обласної ради та ОДА, які є відповідальними за  укладання  договору  оренди. Ми, як господарюючий суб’єкт, справно сплачуємо орендну плату, не маємо заборгованості з  комунальних та інших платежів, чітко виконуємо всі умови, визначені чинним договором. Згідно з  окремими пунктами,  будь-яка зміна, доповнення або розірвання договору визначається за обопільною згодою обох сторін. В даному випадку ми не давали згоди на припинення цього договору, на його зупинення чи розірвання», – сказав А. Мадзяновський.

Він додав, що після 31 грудня наступає термін, коли ОДА  зможе розглянути пропозицію органу обласної ради про виселення з приміщень. В разі незгоди питання переходить в суто судову площину: «Вже сьогодні нами підготовлено звернення до прокурора Львівської області з проханням розглянути юридичну обґрунтованість прийнятих сьогоднішньою сесією рішень, в тому числі стосовно договору оренди».

«Впевнений, що питання виселення обласної державної адміністрації  переведено в політичну площину, однак  мешканці Львівщини не повинні  страждати від вищезгаданих рішень обласної ради та  вчасно отримувати пенсії, зарплати, соціальні виплати, компенсації», – резюмував А. Мадзяновський.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *