ОСТАННІ НОВИНИ

Скільки коштує зустріти Новий рік у Карпатах

|

Бажаючим зустріти Новий рік на Західній Україні доведеться суттєво витратитися. Так, орендувати невеликий будинок із зручностями коштуватиме в середньому 2 – 3 тисячі гривень, що на 50 – 100 % дорожче, ніж у звичайні дні. А от зняти ліжко-місце можна мінімум за 100 гривень з людини. Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, дослідивши вартість оренди житла в святкові дні.

Найдешевші будинки в горах здаються від 1 000 гривень на добу. За ці гроші наймачі можуть розраховувати на скромне житло; харчування, оренда сауни та інші послуги оплачуються окремо. Так, наприклад, за 1 100 гривень в Яремчі можна орендувати котедж на шість номерів загальною місткістю 12 осіб.

У Славському здається будинок, в якому можна орендувати ліжка по 280 гривень з людини (в не святкові дні вартість становить 185 гривень). У ціну включено дворазове харчування. Додатково постояльці можуть брати напрокат у господарів лижне спорядження та орендувати сауну.

Будинки з «родзинками», наприклад, із справжнім каміном, більярдною або басейном, коштують у середньому 3 – 5 тисяч гривень. Хоча є пропозиції, добова оренда яких перевищує 10 000 грн. При цьому наймачам не варто забувати, що оренда будинку можлива мінімум на три доби.

Фото: Slando

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *