ОСТАННІ НОВИНИ

Під вікнами міліції згоріло авто депутата міськради

|

В Ужгороді під вікнами обласного управління МВС на Закарпатті спалили автомобіль депутата міськради Ярослава Шафара. Підпал автомобіля КІА стався сьогодні вночі, пише «Мукачево.net».

Шафар є активним учасником Євромайдану, тому він зробив висновок, що саме це стало причиною підпалу його авто.

«Ще в половині першої я поставив машину, а вже в третій ночі її спалили. Видно, що це навмисно, тому що є запал. Що цікаво, на вулиці Ракоці всю ніч стоять 2 машини ДАІ. Стояли і до того, і після. Та ще й вулиця проглядається черговою частиною міліції, адже я живу поруч з обласним управлінням МВС. Тому вранці на місці події були всі начальники, але їх, здається, найбільше турбує, щоб я забрав машину. Тому я офіційно заявляю: якщо вони не знайдуть ту людину, яка здійснила підпал, нехай звільняються з роботи», – сказав депутат міської ради.

Як повідомляли «Коментарі», 12 грудня керівник харківської організації ВО «Свобода» Ігор Швайка заявив про підпал свого автомобіля. Його неодноразово бачили за кермом позашляховика Mitsubishi L200. Чи цей автомобіль підпалили – поки не відомо.

Нагадаємо, 28 листопада вночі згорів мікроавтобус, який належав члену Київського міського комітету «Свободи» Віктору Поштарю.

Фото: Мукачево.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *