ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров представив проект угоди з Росією – ЗМІ

|

Сьогодні вранці на засіданні фракції Партії регіонів прем’єр-міністр Микола Азаров представив однопартійцям проект угоди між Україною і Росією, який, як очікується, буде завтра підписаний в Москві двома президентами. Про це пише LB.ua з посиланням на джерела в Партії регіонів.

За словами тих, хто був присутній на засіданні фракції, Азаров заявив, що зараз довкола двосторонніх відносин Росії і України багато спекуляцій, для того «щоб уникнути непорозуміння» він зачитав готовий текст документа.

Сам документ є рамковим, присвячений економічному співробітництву, і не містить якоїсь політичної конкретики.

Як повідомили у фракції ПР відразу кілька депутатів, при цьому сам документ на руки не видавався, вся інформація сприймалася на слух.

Крім того, Микола Азаров заявив, що «ні в якій Митний союз ми не вступаємо, і мова про це взагалі не йдеться».

Як повідомляли «Коментарі», президенти України та Росії Віктор Янукович і Володимир Путін планують провести 6-те засідання російсько-української міждержавної комісії в Москві 17 грудня.

На ньому планується обговорити питання зняття обмежень у торгівлі з країнами Митного союзу, питання можливості зниження ціни на газ, надання фінансової допомоги Україні, а також створення Причорноморського зернового комітету.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *