ОСТАННІ НОВИНИ

«Свобода» вже заявляє про повну фальсифікацію виборів

|

ВО «Свобода» не визнаватиме результатів виборів по 223 округу. 

Про це «Українській правді» заявив «свободівець» Андрій Іллєнко.

“Екзит-пол показав, що Юрій Левченко перемагає з відривом 17% і у нас немає підстав не довіряти цьому екзит-полу авторитетноі групи Рейтинг, – сказав він. – Але сьогодні ми бачимо, що влада шляхом фальсифікацій: масового підкупу, вилучення бюлетенів, використання фізичного тиску тітушок і фальшування протоколів – на тих дільницях, де перемагає Левченко, влада реально пішла на повну фальсифікацію виборів”.

“На сьогодні, станом на 4-30 ми можемо заявити, що виборів ми не визнаємо”,- заявив Іллєнко.

Іллєнко додав, що “повністю сфальсифіковані вибори в Черкасах (Микола Булатецький від Батьківщини відкликав своїх людей з комісій — ред.), повністю сфальсифіковані вибори в Обухові і повністю сфальсифіковані вибори в Миколаєві”.

“По канівському округу, де Даценко, я повністю не можу сказати, але скоріш за все там теж почалась фальсифікація”,- зазначив він.

“Я так підозрюю, що вони не будуть пускати жодного опозиційного кандидата на проблемних округах. Ми маємо не визнавати виборів. В цій країні вибори закінчилися”, – наголосив він.

“Коли екзит-пол на 20% помиляються, це технічно, теоретично неможливо. Це означає лише те, що поки Янукович – президент, поки у нас існує ця політична система, поки у нас існує цей уряд, виборів в Україні більше не буде. Це треба зрозуміти. Ніяких виборів 2015 року не буде. Вибори будуть, коли «Беркут» не встановлюватиме результати виборів”, – заявив опозиціонер.

“Нічого іншого, крім того, щоб добиватись реальних досягнень на Майдані і домагатися реальної зміни влади, у нас не лишається”- додав він.

Іллєнко наголосив, що «Свобода» буде осаржувати результати в судах “збирати матеріали на фальсифікаторів, щоб їх покарати, але ми розуміємо, що і судів немає ніяких в нашій країні”

“Зараз у нас єдиний шлях – це революція і повна зміна системи влади в Украіні”,- наголосив Іллєнко.

Варто додати, що на засіданні ОВК присутні депутати від Партіі регіонів. На питання, чи прийшли вони підтримати когось з кандидатів, наприклад, Пилипишина, вони кажуть, що мають намір проконтролюавати порядок.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *