ОСТАННІ НОВИНИ

Євромайдан заборонив Президенту підписувати документи, що перешкоджають євроінтеграції

|

Євромайдан ухвалив резолюцію, якою заборонив президенту Віктору Януковичу підписувати угоду про вступ до Митного союзу під час візиту до Росії 17 грудня.

Як повідомляє кореспондент «Коментарів», текст резолюції зі сцени Майдану зачитав народний депутат України Борис Тарасюк.

«Митний союз – це не тільки відсутність демократичних і вільних виборів, це свавілля влади, продажні і замовні суди, порушення прав і свобод людини, політичні репресії, безмежна корупція, це совкова економіка і низький рівень життя, це не наші цінності. Українська заслуговують краще майбутнє. Тому Евромайдан рішуче застерігає Януковича від спроб повернути нас у минуле і категорично забороняє йому підписувати угоду про приєднання України до Митного союзу», – йдеться в резолюції.

Нагадаємо, що з 21 листопада, коли Кабінет Міністрів України розпорядився призупинити процес підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС, в Києві проходять масові акції протесту, в тому числі на Майдані Незалежності. 24 листопада, 1 , 8 і 15 грудня у столиці пройшло народне віче. Участь у них брали від декількох десятків тисяч осіб, за даними міліції, до 1 млн осіб, за даними опозиції. 

Фото: Олександр Проценко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *