ОСТАННІ НОВИНИ

Влада скидає баласт: тих, хто не «сім’я» – Балога

|

Позафракційний народний депутат Віктор Балога заявляє, що оголошення владою причетних до розгону Євромайдану є «банальним скиданням баласту».
«Влада почала здавати чужих. А чужі зараз – це всі, хто не «сім’я» і не «донецькі». Це банальне скидання баласту – всіх, кого не шкода. За такого підходу «стрілочників» може бути багато: починаючи з тих, хто просив встановити «йолку», і закінчуючи людьми, які «просто виконували накази», – написав Балога на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, відповідальними у цій справі мають бути керівництво МВС, спецпідрозділів і керівництво держави.

«Питання в іншому: причому тут різна політична дрібнота? При чому тут Попов, функція якого – вивозити сміття і прибирати сніг? Є конкретні виконавці: керівництво МВС, спецпідрозділів, і є керівництво держави, яке закрили очі на те, що били людей», – заявив депутат.

Балога висловив переконання в тому, що «ані українська громада, яку уособлюють євромайдани по всій Україні, ні опозиція, ні інтелігенція цю наживку не проковтнуть». «Перелік вимог євромайдану, впевнений на сто відсотків, не зміниться від такої бутафорії влади», – додав він.

Нагадаємо, 30 листопада рано-вранці «Беркут» жорстоко розігнав Євромайдан у Києві. За словами очевидців, бійці спецпідрозділу «Беркут» штурмували кілька сотень студентів, які проводили мирну акцію на підтримку євроінтеграції України. Людей жорстоко побили, кілька десятків потрапили до лікарень.

Вчора генпрокурор Пшонка заявив, що ГПУ вручила повідомлення про підозру у перевищенні влади у зв’язку з розгоном Майдану 30 листопада заступнику секретаря РНБО Володимиру Сівковичу, голові Київської міської державної адміністрації Олександру Попову, на той час начальнику київської міліції Валерію Коряку і його заступнику Петрові Федчуку.

 Фото: zakarpattya.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *