ОСТАННІ НОВИНИ

Якщо заарештують лідерів опозиції, Майдан народить нових – пообіцяв Луценко

|

Виступаючи сьогодні на Майдані лідер «Третьої Української Республіки» Юрій Луценко заявив, якщо заарештують лідерів опозиції, Майдан народить нових.

«Все дуже просто. Досить лякати один одного завтрашнім антимайданом. Тим, що на Київ насувається нова «синя орда». Завтра на Європейську площу привезуть замордованих нинішньою владною мафією бюджетників і студентів. Ласкаво просимо усіх їх на концерт Святослава Вакарчука і «Океану Ельзи»!», – заявив він.

Ю.Луценко зазначив, що від межигірської мафії страждають усі, тому пропонує простягнути цим людям руку і сказати:» ми чекаємо тут усю Україну від заходу до сходу!». «Ласкаво просимо сюди! І на мій день народження, і на об’єднання в ще більш потужний мітинг», – сказав він.

Лідер «Третьої Української Республіки» також заявив, що сьогодні влада спокійно може застосувати силу. До прикладу, на сьогодні готується рішення про арешт лідерів опозиції.

«Вони готуються до введення надзвичайного стану. Для цього їм та їхнім кремлівським ляльководам потрібна кров. Попереджаємо Януковича: у разі розгортання такого сценарію – одразу просимо в Гаазький трибунал. Якщо Янучешку в черговий раз спробує кинути війська на народ, він потрапить у Гаагу», – сказав Ю.Луценко.

Політик також наголосив, що на цей Майдан люди вийшли не за політиків і не за вождів. Вони вийшли за своє майбутнє. «Янукович, якщо ти заарештуєш лідерів, які зараз стоять на сцені, тут будуть нові лідери і буде ще більший Майдан. Люди вже знають відповідь. На перший же арешт – похід на Межигір’я по золотий унітаз. Досить шантажу! Досить насильства!

Є єдиний вихід для всієї країни: припинити красти, припинити брехати, припинити бити! Треба сісти за стіл переговорів, щоб домовитися про мирний відхід від влади нинішньої банди», – додав він.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *