ОСТАННІ НОВИНИ

Зимові свята на Левандівці будуть насиченими на події

|

Під час новорічних та різдвяних свят у Левандівському парку (вулиця Повітряна) пройде святковий захід «На повітряній більше снігу!». Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

29 грудня відбудеться відкриття Левандівської новорічної ялинки.

Для гостей свята організатори підготували безліч атракцій. Зокрема, 2 та 3 січня для дітей та дорослих відбудуться «снігові забави», під час яких гості свята позмагаються в перегонах на санчатах та на лижах, бавитимуться у «сніжних війнах» та ліпитимуть сніговиків на швидкість.

9 січня на гостей свята чекає святковий різдвяний концерт, різноманітні виставки та виступи вертепів

Ці та багато інших цікавих розваг чекатимуть на гостей зимового свята «На Повітряній більше снігу!»

«Управління культури разом із Залізничною адміністрацією та Народним домом Левандівка продовжують добру традицію децентралізації масових заходів, започатковану на День Незалежності у Левандівському парку.

Цього разу в парку засяє новорічно-різдвяна ялинка і будуть проводитись традиційні забави 2, 3 та 9 січня. Зокрема, 9 січня буде проведено місцевий фестиваль вертепів та святковий концерт. Також радимо долучатись до сімейних зимових забав 2 і 3 січня, які організовуватиме туристична ГО «Манівці», – розповіли в управлінні культури ЛМР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *