ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні вночі «афганці» Майдану втричі збільшать свою кількість

|

До ночі загін “афганців” в таборі оборони Евромайдана зросте втричі . Про це повідомив народний депутат України , член фракції УДАР Сергій Куніцин , керівник ветеранського штабу афганців на Євромайдані , повідомляє УНІАН.

За його словами , в ніч на 11 грудня загін колишніх воїнів афганців під час штурму Евромайдана становив понад 200 осіб. Вони стримували натиск спецназу міліції в одній з перших ліній оборони . Кілька людей отримали серйозні поранення , двоє були затримані міліцією , але пізніше були відпущені.

“Сьогодні вдень після того , як вся Україна побачила , що відбувалося на Майдані , ми отримали повідомлення практично з усіх регіонів країни про те , що десятки ” афганців ” , колишніх солдатів , сержантів , офіцерів прийняли рішення їхати до Києва. Особливо після того , як керівництво МВС повідомило , що не виключений новий штурм Майдану та Київській мерії. Штаб афганців вже прийняв кілька десятків людей , а до сьогоднішньої ночі загін зросте втричі ” , – сказав Куніцин.

Він підкреслив , що завдання учасників війни в Афганістані відстоювати право людей на мирні акції , захищати жінок і молодь.

” Тут на Майдані сьогодні стоять люди з різних афганських ветеранських організацій. Ми прийняли заяву про те , що підтримуємо вимоги Євромайдану і будемо стояти живим щитом. Будемо робити все можливе , щоб не пролилася кров людей” , – запевнив Куніцин

Ajnj – ЛIГАБiзнесIнформ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *