ОСТАННІ НОВИНИ

На заході Україні завтра буде тепло, але йтиме мокрий сніг з дощем

|

У четвер, 12 грудня, в Києві хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий мокрий сніг, удень без опадів, місцями слабкий туман, вночі та вранці слабка ожеледиця, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с

Як повідомляє Гідрометцентр, температура повітря вночі -2…-4 градуси, вдень близько 0 градусів, передають «Українські новини».

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг з дощем, місцями слабкий туман, вночі та вранці слабка ожеледиця, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби -2…+4 градуси.

У Карпатах невеликий мокрий сніг з дощем, температура повітря вночі -7…-12 градусів, удень -2…+3 градуси.

У Моршині невеликий мокрий сніг з дощем, температура вночі 0…-2 градуси, вдень 0…+2 градуси.

У Трускавці невеликий мокрий сніг з дощем, температура вночі 0…-2 градуси, вдень +1…+3 градуси.

У Сваляві невеликий мокрий сніг з дощем, температура вночі 0…+2 градуси, вдень +1…+3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі та вранці невеликий мокрий сніг, удень без опадів, місцями слабкий туман, вночі та вранці слабка ожеледиця, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1…-8 градусів, удень -2…+3 градуси, в Сумської області вночі -8…-13 градусів, удень -1…-6 градусів.

В центрі України хмарно з проясненнями, місцями невеликий мокрий сніг, місцями слабкий туман, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1…-6 градусів, удень -2…+3 градуси, в Полтавській і Дніпропетровській областях вночі -8…-14 градусів, удень -1…-7 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -14…-20 градусів, удень -5…-11 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, місцями невеликий мокрий сніг, на дорогах ожеледь, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1…-6 градусів, удень -2…+3 градуси, в Херсонській і Запорізькій областях вночі -8…-14 градусів, вдень -1…-6 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -8…-13 градусів, удень -2…+3 градуси.

У Ялті без опадів, температура вночі -1…-3 градуси, вдень 0…+2 градуси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *