ОСТАННІ НОВИНИ

Силова «зачистка» Майдану – пряма рекомендація Януковичу від Путіна

|

Спроба силової зачистки Майдану, що відбувалася в ніч на 11 грудня – це пряма рекомендація Януковичу від Путіна, можливо, передана через Медведчука. Про це заявив представник Громадянської Ініціативи «Третя Українська Республіка» Тарас Стецьків.

«Володимир Путін – єдина особа, яка зацікавлена в тому, щоб закрити Януковичу дорогу до Європи. Тому, я вважаю, зв`язок з подіями останньої ночі тут абсолютно прямий. Мене дивує інше: чому Янукович остаточно втратив розум і прямо пхає голову в російську петлю? Це неможливо пояснити ні логічно, ні політично. Схоже на якесь затьмарення розуму», – зазначив він.

На думку Стецьківа, силовими діями проти Майдану Янукович демонструє, що готовий спалити всі мости до переговорів з ЄС.

«Але разом з тим це означатиме для Януковича політичне самогубство. Залишаючись з Путіним один на один, він фактично множить себе на нуль. Чому він так чинить, залишається загадкою. Схоже на якесь затьмарення, адже суперечить навіть його персональним інтересам», – підкреслив опозиціонер.

Нагадаємо, що згідно повідомлень ЗМІ, Президенти України та Росії Віктор Янукович і Володимир Путін планують провести 6-е засідання російсько-української міждержавної комісії в Москві 17 грудня. В ході засідання буде розглянуто питання про підготовку договору про стратегічне партнерство, а також питання зняття обмежень у торгівлі з країнами Митного союзу, можливості зниження ціни газу та надання фінансової допомоги Україні.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *