ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович кличе всіх за стіл і обіцяє бути сам

|

Президент Віктор Янукович запросив представників усіх політичних сил, святих отців, представників громадськості до загальнонаціонального діалогу. Про це йдеться у його зверненні, яке поширила пресс-служба АП.

Янукович підкреслив, що “дії всіх сторін мають відбуватися виключно в рамках законів і Конституції України”.

“Запрошую представників усіх політичних сил, святих отців, представників громадськості до загальнонаціонального діалогу. Я особисто готовий до участі в такому круглому столі”, – сказав він.

“Заради досягнення компромісу закликаю опозицію не відмовлятись, не йти дорогою протистояння та ультиматумів. Запевняю, що влада діятиме виключно в рамках закону і ніколи не вживатиме сили проти мирних зібрань”, – йдеться у його заяві.

“Як Президент України, гарант Конституції зроблю все належне для нормального функціонування країни, захисту прав та інтересів кожного її громадянина, забезпечення миру і спокою в нашій державі”, – підкреслив Янукович.

Як відомо, у віторок і середу відбулися засідання круглого столу, ініційованого екс-президентом Леонідом Кравчуком. Віктор Янукович, який підтримував цю ідею, не був присутній на жодному з них.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *