ОСТАННІ НОВИНИ

Працівників мерії Львова викликають на допити

|

Працівників мерії Львова викликають на допити. Як стало відомо, повістки про виклик отримали директор Музею «Територія Терору» Тарас Чолій та начальник управління внутрішньої політики Львівської міської ради Андрій Шевців. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомив Тарас Чолій, сьогодні він отримав повістку про виклик на допит, як свідок у кримінальному провадженні. Повістка про виклик 11 грудня 2013 року у слідчий відділ прокуратури Львівської області.

«Мене викликають на допит в якості свідка. Щодо виступу 8 грудня на Євромайдані у Львові. Нібито за розпалювання міжнаціональної та расової ворожнечі. Сподіваюсь, що правоохоронні органи будуть служити народу України», – написав Тарас Чолій на своїй сторінці у соціальній мережі.

Також на допит викликають Андрія Шевціва, начальника управління внутрішньої політики Львівської міської ради. Повістка про виклик до слідчого відділу Пустомитівського РВ ГУМВС України району Львівської області, для проведення допиту як свідка, в межах кримінального провадження, відкритого за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 279 ч. 1 КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *