ОСТАННІ НОВИНИ

Владі пропонують показати, що таке 500 тисяч розлючених чоловіків

|

«Слава тим людям, які простояли ніч. Але вирішальним буде день. Якщо Київ не вийде на вулиці, то програна не одна битва, а вся війна», – пише на сторінці Євромайдан у Фейсбук Валерій Пекар

«Хтось влаштував це і зливає Януковича? що ж, наші інтереси в даному випадку збігаються. Нам не потрібен ні президент – диктатор , ні президент – слабак , якому не підкоряються силовики , ні президент – нарцис, наївно думає, що все під контролем. Коли постане сонце і біси розсіються, ми подивимося , що за змій стоїть по ту сторону Калинова моста. Але зараз потрібні сили. Всі сили .

Не ходіть сьогодні на роботу , якщо тільки ви не пожежний або водій автобуса (ну , ви знаєте , що таке життєзабезпечення великого міста). Якщо біси переможуть , роботи все одно не буде: в їх економічної моделі нас з вами все одно немає , там лише торгівля землею і розпил бюджету . Звертаюся до малому і середньому бізнесу : вам вже все має бути зрозуміло.

Сьогодні вночі вони дізналися , що таке 10 тисяч героїчних чоловіків. Вдень вони повинні дізнатися , що таке 500 тисяч розлючених чоловіків», пише В.Пекар.

Джерело фото: Новини Євромайдану 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *