ОСТАННІ НОВИНИ

З’являються повідомлення про постраждалих

|

У прямій трансляції з Майдану, яку веде журналіст Мустафа Найєм, щойно повідомили про перші жертви сутичок на Майдані. Йдеться про побиття людей, які відійшли від основної маси майданівців. В ефірі був чоловік, який сказав, що він журналіст, однак не представився, в нього закривавлене обличчя й голова.  

Також лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок повідомив про перших постраждалих в результаті зіткнення «Беркута» і євромітингуючих на вул. Інститутській. Про це передає кореспондент «Коментарів».
Серед постраждалих – народний депутат від «Свободи» Андрій Іллєнко, у якого перев`язана голова, на перев`язці видніється кров.

Раніше «Беркут» ледь не затоптав народного депутата від «Батьківщини» Андрія Пишного. Лише за допомогою людей, які підняли крик, Пишному вдалося вирватися з під ніг беркутів.

Також Тягнибок повідомив про 11 затриманих на Інститутській, яких помістили в автозаки.

Досі триває штовханина на барикадах з боку Інститутської та Михайлівської, де спецпризначенців ще утримують, зокрема народні депутати. 

Натомість МНСники наразі відмовляються виконувати наказ і застосовувати спецтехніку для розрізання барикад. Вони бояться, що люди занадто близько до барикад і бензопили можуть зачепити мітингувальників.

У місцях, які вже розчищено від барикад, скупчуються «тітушки» у жилетах комунальників.

Зі сцени Євромайдану медики оголосили, що постраждалих із травмами голови треба зносити до будівлі Головпоштамту. Там чергують лікарі “швидкої”.

Іншого захисника барикад буквально виносили за руки з місця подій самі “беркутівці”. Судячи з усього, в чоловіка була серйозна травма ноги і він не міг самостійно ходити.

Кількох інших людей виводили спецпризначенці. Щоправда, не зрозуміло, чи це постраждалі, чи затримані, повідомляє ТСН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *