ОСТАННІ НОВИНИ

Як «Беркут» добирався до офісу «Батьківщини» (відео)

|

В Інтернеті з’явилось відео з камер спостережень, які встановлені в різних місцях партійного офісу «Батьківщини». Завдяки цьому можемо бачити, як бійці спецпідрозділів добираються до офісу партії, перескакують через паркан, а потім виламують двері.

Нагадаємо, що прес-служба  «Батьківщини» близько 17.40 год 9 грудня заявила, що у ці хвилини офіс партії штурмує міліція разом зі спецпідрозділом ”Беркут”.

Водночас у міліції заперечили, що вони штурмують офіс “Батьківщини” в Києві. “Міліція не вживає будь-яких заходів, в тому числі силових, щоб потрапити на територію штабу ВО “Батьківщина” на вулиці Турівській в Києві”, – зазначили у столичній міліції. В СБУ також заявили, що “будь-яких заходів наші працівники на вулиці Турівській сьогодні не проводили”.

Однак потім силовики заявили, що в офісі партії “Батьківщини” співробітники міліції вилучали комп`ютерну техніку, яка нібито належить іншій комерційній структурі.

«Жодних документів, жодної інформації про те, хто надав наказ штурмувати партійний офіс народні депутати не отримали», – підкреслили в прес-службі партії. За словами депутата Петренка, фактично відбувся розбійний напад у приміщеннях партії «Батьківщини», де знаходиться 90 громадських приймалень. Він зазначив, що працівники «Беркуту» не назвали жодних прізвищ.

«Вони не представлялися і у грубій формі один із співробітників «Беркуту» сказав, що він погано бачить і не може прочитати, що написано у посвідченні», – повідомив Петренко. Як зазначив депутат, відбулося декілька кримінальних злочинів: «розбійний напад під прикриттям силовиків та перешкоджання діяльності народних депутатів».

«Будемо встановлювати що саме незаконно вкрадено і що могло бути підкинуто у вигляді провокації», – наголосив депутат.

Відео Dmitriy Chigrin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *