ОСТАННІ НОВИНИ

Мітингувальники покидають вулицю Грушевського

|

З криками “Ганьба” близько сотні мітингувальників покидають вулицю Грушевського. Комунальники продовжують розчищати територію від наметів. Їх оточує “Беркут” у кілька рядів, транслює hromadske.tv. Після кількох сутичок з “Беркутом” мітингувальники вирушили на Майдан.

Як повідомив народний депутат Андрій Шевченко, затриманих немає. “Працювали дуже технічно, розбили клином, розчищали щитами”, – розповів Шевченко про “зачистку” вул. Грушевського.

“Це маленька битва у дуже великій війні”, – сказав нардеп. 

 Нагадаємо, чергова «зачистка» барикади на розі вулиці Грушевського і Кріпосного провулку розпочалась близько 1 години ночі. “Міліція зачищала жорстко, били людей, це все знімали камери”, – повідомив депутат Андрій Шевченко.

“Депутата Пашинського зажали в самій середині бійні, його ледь не задавили. Уникнути розгону не допомогла присутність ні Яценюка, ні Мартиненка”, – додав депутат.

За його словами, були затримані активисти Деніс Сергієнко і Роман Атаманюк, яких згодом вдалось звільнити.

За словами Шевченка, на місці були присутні депутати-регіонали Шуфрич та Гайдаш.

Як пише Українська правда, попри жорсткі дії міліції, вдалося уникнути поранення протестувальників.

“У хід йшли дубинки та черевики, але міліція швидше штовхалася. Міліції було в кілька разів більше, ніж людей, тому їм вистачало сили. Постраждалих у нас немає”, – сказав Шевченко.

 

Це знято під час вечірньої “зачистки” урялового кварталу від мітингувальників

 

Відео: Darka TVchannel

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *