ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати ухвалою зобов’язали виконком укласти договір з СБУ

|

Рішення виконавчого комітету про передачу обладнання СБУ прийнято на основі голосування депутатів міської ради за відповідну ухвалу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, депутати Львівської міської ради, де більшість є ВО «Свобода», ухвалою №2119 від 28.02.2013 року «Про затвердження програми «Суспільна стабільність та антитерористичні заходи у місті Львові на 2013 рік» зобов’язали виконавчий комітет укласти договори позички обладнання з Управлінням Служби безпеки України у Львівській області. Відповідно, 2 грудня 2013 року, на виконання пункту 3 згаданої ухвали, виконавчий комітет прийняв рішення №931 «Про укладення договору позички обладнання».

Нагадаємо, йдеться про договір позички обладнання з Управлінням Служби безпеки України у Львівській області, яким передбачається передача обладнання у безоплатне користування терміном на 10 років.

«Основний факт передачі – це підписання договору. Наразі такий договір не підписувався. Виконавчий комітет не буде підписувати такий договір, допоки ситуація в країні не стабілізується», – зазначають у виконавчому комітеті Львівської міської ради.

Нагадаємо, сьогодні у деяких ЗМІ, з посиланням на прес-службу однієї з політичних сил, Львівську міську раду звинувачено у матеріальній підтримці силовиків у розпал акцій протесту в Україні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *