ОСТАННІ НОВИНИ

Депозитні продукти банку «Надра» – найкращі в Україні

|

Банк «Надра» став абсолютним лідером у номінації «Кращий депозитний продукт» щорічної банківської преміїділового щотижневика «Інвестгазета» UKRAINIAN BANKER AWARDS 2013. Також фінустанова увійшла до трійки найбільш соціально орієнтованих банків країни.

Рейтинг кращих банківських установ складався на основі думок клієнтів банків – голосування проводилося впродовжпівтора місяця на сайтах Іnvestgazeta.ua і Delo.ua. Також були розіслані спеціальні анкети представникам великого, середнього та малого бізнесу. Крім того, у формуванні рейтингу брали участь десятки експертів з різних галузей: представники банків, інвестиційних, дослідницьких і рекрутингових компаній.

Таким чином, на думку споживачів банківських послуг та авторитетних експертів депозитні пропозиції банку «Надра» визнані кращими серед усіх українських банків.

«Лідер цієї номінації – банк«Надра» – запропонував одну з найвищих ставок за валютними депозитами – до 11%. Результат – приріст депозитів фізосіб з початку року на 69% (до 4,4 млрдгрн)», – зазначають в«Інвестгазеті».

Серед трійки найбільш соціально орієнтованих банків країни банк «Надра» став єдиною комерційноюфінустановою.Як зазначають фахівці, у банку «Надра» на сьогоднішній день реалізуються десятки благодійних та соціальних програм і проектів.

«Ми допомагаємо дитячим обласним лікарням, купуючи для них сучасне медобладнання на кошти, зібрані в ході наших благодійних акцій. Крім цього, у нас діють довгострокові просвітницькі проекти для дітей та молоді, – розповів Сергій Козлов, директор з роздрібного бізнесу банку «Надра». –Дітей з дитячих будинків, спеціалізованих інтернатів, малозабезпечених сімей ми водимо в театри, музеї, на музичні концерти та футбольні матчі. У цілому вже близько 8 тисяч дітей відвідали різноманітні культурні та спортивні заходи. У нас реалізуються програми з підвищення рівня фінансової грамотності населення. У банку діє перший фінансовий Пенсійний клуб, а влітку наші фахівці провели фінансовий дитячий табір на березі моря. Взимку ми плануємо навчати дітей основам фінансової грамотності в таборі у Карпатах. Таким чином, соціальна діяльність носить для нас стратегічний системний та довгостроковий характер».

Довідка

Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «Надра» засновано в 1993 році. Сьогодні ПАТ «КБ «Надра» – універсальний комерційний банк з числа найбільших банків України. ПАТ «КБ «Надра» – учасник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Статутний капітал банку складає 3,9 млрд гривень. Регіональна мережа банку «Надра» посідає 5-е місце в Україні і нараховує 543 відділення, 1 100 банкоматів у 290 населених пунктах. Основний акціонер банку «Надра» – CentragasHolding AG, структура, афільована з Групою компаній Дмитра Фірташа Group DF.

Інформація на правах реклами.

Фото: прес-служби банку «Надра»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *