ОСТАННІ НОВИНИ

Українські біатлоністки присвятили здобуте золото Майдану (фото. відео)

|

На церемонії нагородження на етапі Кубка світу у Хохфільцені, де жіноча збірна України виграла золото в естафеті, українки висловили підтримку Євромайдану.


“За Майдан!”, – сказали дружно дівчата під час церемонії нагородження.
Нагадаємо, що сьогодні українські біатлоністки виграли золото Кубка світу в естафеті. 

 

 

Як повідомляє 24 канал, жіноча збірна України провела феномельну естафетну гонку на етапі Кубку світу з біатлону в австрійському Хохфільцені, залишивши на фініші конкурентів у хвилині позаду.

Капітан збірної Олена Підгрушна, яка замикала командну гонку привезла найближчій переслідувачці майже хвилину.

Українки показали один із найкращих результатів на вогневих рубежах. Юлія Джима, Віта і Валентина Семеренко використали на 3 лише 3 додаткові патрони. А Олена Підгрушна підтвердила високий клас, закривши усі 10 мішеней.

Зрештою після останньої стійки можна було уже відкорковувати шампанське. В боротьбі за срібло розгорілась боротьба між Францією і Німеччиною, дуель закінчилась на користь Лаури Дайлмаєр.

Як повідомлялось, українка Юлія Джима прийшла другою в спринтерській гонці чемпіонату Європи з біатлону, що відбувається у болгарському місті Бансько.

Нагадаємо, 21 лютого на чемпіонаті Європи з біатлону українець Сергій Семенов завоював золоту медаль в індивідуальній гонці.

Новий погляд

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *