ОСТАННІ НОВИНИ

В області шукають помічників Миколаю

|

Упродовж п`ятнадцяти років волонтери організації «Пласт» до дня Святого Миколая організовують свято для дітей Сколівської школи-інтернат, в якій проживають 200 дітей віком від 6 до 17 років. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цей рік – не виняток, тому підготовку до цього дійства починають вже зараз, і триватиме вона до 18 грудня. Волонтери планують потішити подарунком кожну дитину, але для здійснення своєї мети волонтерам потрібна допомога львів’ян.

«У нас є активні організатори та відпрацьована ефективна система проведення акції, проте завжди виникає проблема в недостатній кількості речей для діток, адже люди, зазвичай, не можуть повністю задовольнити потреби дитини-сироти. Помічники Миколаю потрібні вже зараз. нам потрібні, як одяг, так і фінансова допомога для закупівлі необхідних для дітей речей. Також ми запрошуємо тих, хто бажає взяти листи від дітей та втілити їхні мрії у життя», – розповідає організатор акції Ярина Закутинська.

Організатори благодійної акції закликають жителів Львова долучитися до спільної доброї справи.

Всіх, хто бажає допомогти влаштувати свято для дітей-сиріт і допомогти Святому Миколаєві просимо зголошуватися за телефоном: 38 (063) 309-14-18 Ярина Закутинська, та писати на електронну пошту [email protected], або завітати у Пластову Станицю за адресою: м.Львів, вул. Шептицьких, 16.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *