ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські школярі попросили у Миколая дарунок для України

|

Учні Львівської лінгвістичної гімназії озвучили на Львівському Євромайдані лист до Святого Миколая, в якому відмовляються від подарунків для себе, а просять дарунок для всієї України. Це дитяче прохання розмістив на своїй сторінці Анатолій Забарило.

Текст дитячого листа подаємо повністю:

«Дорогий Святий Миколаю! Пишуть до Тебе листа учні Львівської лінгвістичної гімназії, дуже чемні, чемні і не завжди чемні. Ми готові відмовитися від особистих подарунків, а молимо тебе зробити дарунок для всієї України: 1. Підписати угоду з ЄС! 2. Перевибори президента 3. Відставку уряду 4. Засудити винуватців побиття людей. 5. Повернути нам волю, незалежність і можливість відстоювати свої права.

Ми Тебе дуже просимо про те, щоб Ти допоміг дорослим у боротьбі за справедливість, дарував присутнім на Євромайдані мужність, терпіння, переконання стояти до переможного кінця.

Ми просимо про мирні зміни у нашій державі.

Донеси молитви усіх українців, зокрема і наші дитячі молитви, до Бога.

Хай Господь зішле Своє благословення і подарує нам перемогу.

Ми віримо в те, що Ти, Святий Миколаю, зможеш створити таке диво. А ми обіцяємо, що зажди будемо слухняними, дисциплінованими та добрими дітьми.

Ми, учні гімназії, приєднуємось до акції протесту і віримо, Святий Миколаю, що Ти нас у цьому підтримаєш. Адже ми хочемо жити в країні, де не буде корупції, брехні, безчинства, страху і недовіри.

Святий Миколаю, ми виховані на народній творчості, древніх літописах, поезіях Тараса Шевченка, Івана Франка, Лесі Українки, на матеріалах історії Михайла Грушевського і хочемо бути представниками культурної, високоосвіченої європейської держави. Допоможи нам у цьому, Святий Миколаю!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *