ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський Євромайдан поставив ультиматум бізнесменам з Партії регіонів

|

Львівський Євромайдан долучається до всеукраїнського бойкоту торгівельних марок і компаній, що належать Партії регіонів.

«Зі сцени львівського Євромайдану ми звернулись сьогодні до членів фракцій Партії регіонів місцевих рад Львова і Львівщини з ультиматумом. Чекаємо на їхню відповідь, і якщо вони не виправляться до післязавтра – у Львові їм буде мало місця!», – написали активісти на сторінці спільноти «Євромайдан Львів» у соціальній мережі Фейсбук.

Повний текст звернення подаємо нижче:

«Євромайдан Львів – до членів фракцій Партії регіонів місцевих рад Львова та Львівщини Пані та панове, ваша партія привела до влади нелюдів, які віддають злочинні накази про застосування сили до мирних мітингувальників.

Лідери вашої партії, Віктор Янукович і Микола Азаров, особисто відповідальні за беззаконня та корупцію в державі, блокування євроінтеграційних процесів в Україні.

Львівський Євромайдан вважає: бути регіоналом – ганьба для львів’янина. Як представники Партії регіонів ви несете політичну й моральну відповідальність за дії своїх соратників. Долучаючись до партії влади, ви сподівались на захист і пільги для ваших фірм або організацій.

Але справжньою владою у Львові є львівська громада. Сьогодні вона дає вам останній шанс виправити свою помилку: написати заяву про вихід із фракції Партії регіонів, здати свій партійний квиток, публічно дистанціюватися від цієї політичної сили.

Даємо вам час до 14.00 год. 8 грудня, щоб оприлюднити або надіслати на адресу львівського Євромайдану копії заяв про вихід із фракції або партії. У разі відмови вашим компаніям, товарам, торгівельним маркам буде оголошено повний бойкот.

Ми донесемо до кожного львів’янина заклик не купувати ваших товарів, не користуватись вашими послугами, не сприяти добробуту Партії регіонів у вашій особі.

Купувати щось у вас стане поганим тоном для львів’ян.

Окремо звертаємось до керівників вищих навчальних закладів, культурних та мистецьких установ. Вам варто замислитись над тим, який приклад ви показуєте молодому поколінню, перебуваючи в партії, яка б’є дітей. Подумайте добре й зробіть вибір на користь свого народу, а не режиму, якому залишилось недовго! Львівський Євромайдан».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *