ОСТАННІ НОВИНИ

В МВС є «яструби», які хочуть жорстоко розігнати Майдан – ветеран міліції

|

У Міністерстві внутрішніх справ є люди, які пропонують дуже жорстко розігнати протести на Майдані Незалежності в Києві. Про це повідомив голова громадської організації правозахисту ветеранів силових структур Олександр Дідур на прес-конференції, передає кореспондент УНН.

“Є два сценарії. Перший сценарій той, що Майдан просто видихнеться і розійдеться – це найбільш тихий сценарій. Другий сценарій жорсткий тому, що у МВС є “гарячі голови”, які закликають дуже жорстко розігнати Майдан. Застосовувати силу при вирішенні таких питань є неприпустимо”, – заявив О.Дідур.

За словами екс-міліціонера, деякі з працівників силових структур самі засуджують дії “Беркуту” під час розгону “Євромайдану” та дій на Банковій.

“У нас командир “Беркуту” отримав наказ, як його підлеглі виконали наказ, ми всі добре знаємо – надмірно застосувавши силу. Після того, мій колега, колишній слідчий, сказав таку фразу: “для мене з сьогоднішнього дня працівників “Беркуту” не існує”. Не варто забувати, що є колишні командири “Беркуту” в Івано-Франківській області, які заявили, що також засудили дії працівників “Беркуту”, – наголосив О.Дідур.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *