ОСТАННІ НОВИНИ

Роботу в Київраді прогулюють лише Попов і Герега – комендант КМДА

|

Народний депутат з фракції “Свобода”, нинішній комендант КМДА Едуард Леонов розповів, що з 540 працівників адміністрації Київради, на роботу сьогодні прийшли 500 людей. Не прийшли тільки голова КМДА Олександр Попов та секретар Київради Галина Герега. Про це він сказав під час телемарафону “5 каналу” з Євромайдану в Києві, передає УНН.

“Нічого не заблоковано. Ми користуємося тільки колонною залою та зручностями на першому поверсі. Всі інші приміщення функціонують в нормальному режимі. З 540 працівників адміністрації Київради, 500 сьогодні вийшли на роботу і нормально працювали. Не вийшли тільки Герега і Попов, їхні заступники. Вони ховаються від людей не тому, що їхня робота заблокована, а тому що вони просто нероби і нічого не роблять для Києва і киян”, – сказав він.

При цьому Е.Леонов запевнив, що мітингувальники не будуть обмежувати вхід для голови КМДА Олександра Попова та секретаря Київради Галини Гереги.

Крім того, зазначив політик, мітингувальники Євромайдану у Києві ніяких інших будівель не збираються захоплювати, “але за потреби людей обігрітися, отримати якийсь прихисток, будуть розширювати протестний майдан”.

Фото – Коментарі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *