ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко пропонує натиснути на «больові точки» режиму

|

Європа має допомогти українському Майдану та натиснути на головну «больову точку» режиму, якою є закордонні рахунки, нерухомість та бізнес правлячої «Сім’ї». Про це на прес-конференції заявив Юрій Луценко.

«Якщо Європейський Союз не хоче втратити Україну, він повинен бути не просто спостерігачем, а союзником проєвропейської більшості. «Больова точка» режиму відома – закордонні рахунки, нерухомість та бізнес за кордоном. Достатньо почати розслідування по відмиванню коштів щодо «сімейного» банку ВБР, щоб Янукович повернуся з китайських музеїв та зайнявся політичною роботою», – заявив він.

На думку Луценка, це змусить Президента розпочати діалог влади та народу, оскільки в правовому полі в нинішніх умовах з ним змагатися неможливо.

«Вся повнота влади в країні належить одній людині, і в таких реаліях ми живемо багато років. Треба міняти ці реалії, міняти систему влади. Саме тому Майдан у Києві має продовжуватися і не зменшувати своєї потуги. Тільки він дає силу опозиції нав’язувати свій план мирної законодавчої революції та зміни системи влади в країні», – зазначив він.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *