ОСТАННІ НОВИНИ

Кількох протестувальників міліціонери могли вбити і зараз приховують це - Тягнибок

|

Повідомлення одного зі «зливних бачків» Партії регіонів Володимира Олійника фактично непрямо підтверджує інформацію, що, можливо, працівники міліції вбили кількох протестувальників під час акцій протесту. І тепер, аби приховати це, створюють таку собі «легенду» про нібито провокації з боку опозиції. Зараз влада повинна терміново надати повну інформацію про зниклих під час протестних акцій на Євромайдані громадян. Про це 4 грудня заявив голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, інформує прес-служба ВО «Свобода».

Він наголосив, що представники правоохоронних органів, Служби безпеки, які здійснюють тотальний контроль за усіма, хто бере участь в Євромайдані, повинні негайно надати інформацію про місце перебування громадян України, зниклих під час протестних акцій на Майдані Незалежності та біля Адміністрації Президента». 

«Вимагаємо від міністра внутрішніх справ, керівників СБУ та Генеральної прокуратури негайно повідомити про долю усіх зниклих під час протестних акцій та про стан здоров’я усіх затриманих та незаконно заарештованих. Лише інформація відповідних інстанцій про долю кожного з громадян, які нині числяться як зниклі безвісти та затримані, може дати вихід із цієї ганебної та вибухонебезпечної ситуації. На жаль, ця заява Олійника також може свідчити й про те, що злочин уже скоєно і його просто намагаються приховати.

Усе це нагадує сталінські репресії 30-х років, коли без рішень суду людей просто на вулиці можуть побити і навіть убити. Затриманих без жодних аргументів кидають у СІЗО, а до поранених після вчинених звірств не допускають лікарів та не надають адвокатської допомоги», – заявив Олег Тягнибок.

Нагадаємо, “регіонал” Володимир Олійник сьогодні заявив, що на Майдані Незалежності опозиція готує провокації для того, щоб загострити протестну ситуацію в країні й сколихнути країну. 

Він додав, що “тому обговорюється питання про вбивство когось на Майдані, аби підкинути труп”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *