ОСТАННІ НОВИНИ

Рухівці визволили хлопця, викраденого «Беркутом»

|

Як повідомлялося раніше, учора близько 8- 00 години ранку спецпідрозділ «Беркут» на вул. М.Грушевського, 5 біля головного входу у Верховну Раду України забрав мирного активіста Народного Руху  України, 21-річного Богдана Васька. Хлопець є уродженцем с. Острів Сокальського району Львівської області.

Хлопець, якого учора весь день розшукували львівські рухівці, знайшовся в одному з райвідділів міста Києва. Депутати Народного Руху України, які зараз перебувають у Києва разом з юридичним центром, який працює цілодобово знайшли хлопця і буквально витягнули з райвідділу.

Як повідомив  депутат Львівської обласної ради фракції Народного Руху України Богдан Гагалюк, сьогодні біля восьмої години ранку, коли формувалися люди біля Верховної Ради відбулася сутичка з представниками міліції, зокрема з підрозділом «Беркут»

« Їм вдалося витягнути декілька людей з колони і забрати з собою. Ми відразу почали діяти. Цим питанням почав займатися юридичний відділ, який вже декілька днів допомагає людям, які потрапили у райвідділи внаслідок сутичок з «Беркутом» протягом суботи-неділі. Спільними зусиллями нам вдалося знайти і звільнити Богдана Васька. На даний час він знаходиться у місті Києві і бере участь у всенародному страйку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *