ОСТАННІ НОВИНИ

На земельному аукціоні у Львові з десяти лотів придбали лише один

|

Сьогодні у Львівській міській раді відбувся вже п’ятий цього року аукціон з продажу та оренди земельних ділянок. На земельних торгах продали ділянку в Рясне, площею 0,1245 га  за 747 тис 289 грн, повідомляє прес-служба ЛМР.

«На мою думку, це хороша ціна. За ділянку в Рясне ми отримали 600 грн з 1 кв м. Це є землі житлової та громадської забудови. Вона знаходиться у кварталі малоповерхової забудови, але має вихід на вулицю. Там може бути як громадський, так і житловий об’єкт, або об’єкт придорожнього сервісу», – зазначив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Михайло Бокало.

На сьогоднішні земельні торги було виставлено 10 лотів. На аукціоні сьогодні продали лише один. Водночас на кінець січня або початок лютого 2014 року планують наступний аукціон.

«Цього року продавались лише маленькі ділянки, до великих ділянок зацікавлення, на жаль, немає. Наступного разу на аукціон ми виставимо ще кілька нових ділянок, які зараз на реєстрації. Загалом буде виставлено близько 15 ділянок», – додав Михайло Бокало.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *