ОСТАННІ НОВИНИ

Кличко не бачить сенсу працювати в парламенті

|

Після сьогоднішнього неголосування депутатів за відставку уряду опозиція не бачить сенсу в найближчі дні працювати в парламенті. Про це на брифінгу журналістам заявив лідер “УДАРу” Віталій Кличко, передає кореспондент УНН.

За його словами, наразі керівники опозиційних фракцій проводитимуть переговори і може статися, що вони дійдуть згоди не приходити на засідання парламенту вже сьогодні о 16 годині, коли розпочнеться вечірнє засідання.

“Впевнений, що в нас буде час для того, аби швидко розробити план дій щодо подальшої роботи опозиції у ВР. Наше чітке завдання – перезавантажити всю систему, а не лише змусити працювати парламент ефективно”, – зазначив В.Кличко.

Як повідомляв УНН, народні депутати не змогли відправити уряд М.Азарова у відставку на ранковому засіданні ВР. За прийняття відповідного рішення у першому читанні проголосувало лише 186 нардепів.

Раніше повідомлялось, сьогодні ВР почала розглядала питання про відставку уряду. Під час засідання, лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк, зокрема наполіг на запрошенні до Ради уряду М.Азарова.

Як відомо, після того, як в ніч з 29 на 30 листопада бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності, громадянські акції Євромайдану переросли в політичний протест. Опозиція закликала людей на Майдан і оголосила про підготовку до загальнонаціонального страйку. Серед основних вимог опозиції відставка уряду М.Азарова.

Фото Наталі Ільїної

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *