ОСТАННІ НОВИНИ

Майдан просять забезпечити Wi-Fi

|

Інтернет Асоціація  України закликає провайдерів забезпечити безперебійний доступ до інтернету для протестувальників на Євромайдані

Інтернет Асоціація України виступила із зверненням зробити інтернет більш доступним для мітингувальників на  Євромайдані, передає кореспондент«proIT» з посиланням на текст листа ІнАУ.

Так, ІнАУ закликає інтернет-провайдерів і операторів зв´язку зробити «все залежне для забезпечення безперебійності роботи інтернет-доступу і важливих комунікаційних ресурсів: Twitter, Facebook, «Українська правда», Google тощо».

ІнАУ просить негайно інформувати спільноту про всіх випадках блокування інтернет-доступу та/або його ресурсів, а також консолідувати компанії, які в змозі знайти технічне рішення по покриттю центру Києва безкоштовним Wi-Fi.

Асоціація також закликає всіх небайдужих інтернет-користувачів знімати паролі і відкривати вільний доступ з власних Wi -Fi точок, виставити їх у зовнішніх вікон, а також інформувати українців через соцмережі про зони вільного Wi-Fi доступу.

Представникам громадських організацій та асоціацій, які хочуть приєднатися до звернення ІнАУ, необхідно звертатися по e-mail: [email protected].

Як уточнює кореспондент «proIT», наразі до обігу приєдналася також Комісія УСПП з питань науки та ІТ.

Нагадаємо, у зв´язку з акціями протесту на Євромайданах  компанія «Воля» відкрила на 1-2 грудня максимальну швидкість інтернету для абонентів Києва, а також закликає зняти паролі на Wi-Fi доступ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *