ОСТАННІ НОВИНИ

Кращий смартфон вручено справжнім шанувальникам!

|

Завершилася акція «Кращий смартфон істинним шанувальникам» , яку редакція «Коментарів» проводила з 24 жовтня по 24 листопада 2013
Результати конкурсу вже опубліковані на сторінці Facebook- представництва Comments.ua.
Нагадаємо , що для того , щоб взяти участь у конкурсі , необхідно було:
1 . Приєднатися до сторінці Comments.UA на Faceboоk
2 . Запросити якомога більше друзів приєднатися до сторінці Comments.UA на Facebook
3 . Зробити знімок екрана ( printscreen ) з кількістю друзів , які є шанувальниками сторінки Comments.UA (зображення)
4 . Опублікувати скрін на стіні сторінки Comments.UA
Повідомлення про перемогу і контактні дані для отримання призів розіслані всім номінантам , а редакція «Коментарів » вирішила продовжити термін вручення призів до 10 грудня 2013 року, надавши переможцям більше часу для приїзду або делегування представників , які могли б отримати призи. Нагадуємо , що згідно з правилами проведення акції , організатор визначає місце вручення призів , а остаточна дата для отримання свого призу – 2 грудня 2013 року.
Отже, відповідно до результатів конкурсу , найбільшу кількість друзів ( 1228 учасників) , які є також шанувальниками Comments.UA , має Малинка Сергій Миколайович. Сергію вже вручили головний приз акції – кращий смартфон LG G2 (за версією експертів ) , наданий партнером конкурсу , компанією « LG Electronics Україна».

Дещо менші , але все одно вражають показники продемонстрували Артем Наврузов та Андрій Радик , які мають в співтоваристві своїх друзів 1134 і 754 шанувальників Comments.UA відповідно. Артем та Андрій вже запрошені для вручення фотопринтерів LG Pocket Photo PD233 , які також надані партнером конкурсу , компанією « LG Electronics Україна ».
Визначені також потенційні власники авторучок класу преміум з нанесеним логотипом «Коментарі» – ними стали Юрій Біганському і Дмитро Нанака , які читають новини від Comments.UA разом з 689 -у і 616 -у своїми друзями.
« КОМЕНТАРІ » вдячні партнеру акції , компанії « LG Electronics Україна » , і всім своїм читачам за участь в проведеної акції. Відзначимо , що зростання кількості прихильників Comments.UA в Facebook , в Google+ і Вконтакте продовжився істотними темпами і після завершення конкурсу , що свідчить про якісну та активної аудиторії видання , для якої і працюють редакції « Коментарів» в 11 регіонах України .
«Коментарям » приємно відзначити , що мобільний фотопринтер LG Pocket Photo PD233 , який дозволяє швидко і просто роздрукувати фотосоз смартфона за допомогою бездротового з`єднання , наприклад , Bluetooth або NFC , став дійсно бажаним призом для більшості наших читачів.


Що ж до флагманського апарату LG G2 , смартфон має ряд унікальних особливостей, зокрема G2 виділяється своїм інноваційним дизайном – це перший пристрій , в якому немає кнопок з боків , а єдина кнопка управління розташована на задній панелі – саме там , де природним чином лягає вказівний палець руки. Таке нововведення робить смартфон універсальним , адже їм зручно користуватися і лівою і правою рукою .
Тільки в LG G2 використовується чотирьохядерний процесор Qualcomm ® Snapdragon ™ 800 з частотою 2.26 Ггц на кожне ядро і акумулятор ємністю 3000 мАг , виготовлений за технологією SiO + . Завдяки ефективному розподілу завдань між чотирма ядрами LG G2 може легко працювати з декількома процесами одночасно , забезпечуючи до 50 % кращі результати в роботі з графікою і більш високу швидкість роботи процесора. 5,2 -дюймовий Full HD IPS дисплей забезпечує чудова якість зображень і тексту , зберігаючи реалістичні кольори і високу деталізацію зображення. Смартфон також оснащений якісною 13 -мегапіксельною камерою. В апараті використана передова технологія оптичної стабілізації зображення OIS , яка запобігає розмитість знімків і робить їх чіткими і чистими навіть для рухомого об`єкта або при недостатній освітленості. Також G2 забезпечує високу якість звуку як при записі , так і при відтворенні , і має « гостьовий режим» , що дозволяє налаштувати режим роботи для себе або гостей , контролюючи , які програми і можливості є доступними , залежно від того , який режим ви обрали .
Повідомляємо , що « КОМЕНТАРІ » і надалі планують підтримувати своїх найактивніших шанувальників , тому запрошуємо приєднуватися до наших співтовариствам в соціальних мережах усіх розумних і активних читачів і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з нашими партнерами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *