ОСТАННІ НОВИНИ

Тіна Кароль виступить з новою програмою у Львові

|

Відома українська співачка Тіна Кароль вирушила в кінці листопада у всеукраїнський тур з новою програмою «Сила Любові та Голосу». У Львові відбудуться два концерти співачки у Львівській опері 3 грудня 2013 року. Початок концертів – о 17.00 і 19.00 год., інформують організатори заходу – SUSY Production (С’юзі Продакшн). 

Нову сольну програму Тіни Кароль “Сила любові та голосу” побачать 26 міст України. Тур розпочався 24 листопада у Житомирі і завершиться  в кінці лютого 2014 року сольним  концертом у столиці.

Своє концертне турне Тіна Кароль розділила на дві частини – цієї осені співачка виступить у містах Західної частини країни, а в лютому наступного року – приїде з сольними концертами в міста Центральної і Східної України.

Нова програма співачки – це одкровення, музична сповідь про силу її Любові та Голосу. Концерт Тіни Кароль переповнений усією палітрою почуттів: від суму до радості, від лірики до драйву, від відомих і улюблених пісень до прем`єр з нового альбому. Співачка, яка стала для всієї країни прикладом віри і духовної краси розповість свою історію прямо зі сцени.

Програма “Сила любові та голосу” – унікальна, тільки раз шанувальники артистки зможуть побачити її такою – тендітною і сильною одночасно. Це не просто концерт – це розмова віч на віч, завдяки якій музика має людський голос.

Співачка вийде на сцену в супроводі кращих музикантів країни, струнного квартету та балету Freedom.

“Ми зробили все можливе, щоб Тіна погодилася поїхати в тур і щоб в українців була можливість побувати на її довгоочікуваному, чуттєвому концерті” – зазначають організатори туру.

Джерело фото: Львівська газета 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *