ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк звинуватив ув організації провокацій на Банковій Клюєва та Медведчука

|

Арсеній Яценюк заявляє, що до розробки сценарію зіткнень у Адміністрації президента 1 грудня причетні секретар РНБО Андрій Клюєв і голова “Українського вибору” Віктор Медведчук.

Про це лідер фракції “Батьківщина” заявив у понеділок на брифінгу у штабі Національного опору, який розмістився в Будинку профспілок, повідомляє “Інтерфакс-Україна“.

“За цим сценарієм, за нашою інформацією, стоїть Андрій Клюєв, Віктор Медведчук та інші проросійські, антиукраїнські особи”, – сказав Яценюк.

У свою чергу, лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок зазначив, що за наявною у нього інформацією у зіткненнях біля Адміністрації президента були задіяні загони “Беркуту” з інших регіонів України.

“За нашої інформацією, це був змішаний “Беркут”, у тому числі Луганський підрозділ, Дніпропетровський”, – сказав він.

Тягнибок також зазначив, що в неділю біля будівлі Адміністрації президента добре натреновані провокатори імітували напад на адміністрацію, що дало нібито законні підстави правоохоронцям чинити опір нападникам.

“Влада застосувала своїх штатних провокаторів, так званих “тітушек”, “спортсменів”, які отримають відповідні нагородження за їхні провокації в місті”, – сказав Тягнибок.

Він також заявив, що близько 5 тисяч таких “спортсменів” уже задіяні по Києву.

“Щойно надійшла інформація, що з Полтави відправили ще 3 автобуси з добре натренованими провокаторами”, – повідомив лідер “Свободи”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *