ОСТАННІ НОВИНИ

Візит генерального секретаря ФІБА-Європа в Україну перенесено

|

Інспекційний візит в Україну генерального секретаря ФІБА-Європа Каміла Новака, який планувався на цьому тижні, перенесено на більш пізні строки. Про це повідомив директор турніру ЄвроБаскет 2015 Маркіян Лубківський, інформує прес-служба Львівської міської ради.

За словами Маркіяна Лубківського, нові дати візиту будуть оприлюднені додатково. Маркіян Лубківський наголосив, що ФІБА-Європа продовжує активно відслідковувати статус будівництва спортивних арен у всіх шести містах.

«Перебіг будівництва арен та робота з операційної підготовки турніру знаходяться у полі особливої  уваги ФІБА-Європа», – додав Маркіян Лубківський.

Як повідомлялося раніше, Генеральний секретар Європейської баскетбольної федерації Каміл Новак разом з президентом Федерації баскетболу України Олександром Волковим та директором турніру ЄвроБаскет 2015 Маркіяном Лубківським мали відвідати шість міст-господарів майбутнього ЄвроБаскету 2015, щоб оглянути будівельні майданчики майбутніх арен та провести зустрічі з представниками місцевої влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *