ОСТАННІ НОВИНИ

Журналісти закликають бойкотувати міліцію

|

Журналістка видання «Житомир.інфо» Тамара Коваль закликає колег не публікувати повідомлення прес-служб міліції, таким чином оголосивши бойкот

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають «Коментарі».

«Пропоную оголосити міліції журналістський бойкот: ніяких публікацій повідомлень їхніх прес-служб та інформації про «доблесну роботу», не брати участі в пресухах і брифінгах, крім тих, які стосуються подій на Майдані», – написала Коваль.

Вона також згадала про побитих під час сутичок з «Беркутом» журналістів.

«Складають список журналістів, побитих сьогодні беркутом на Банковій, уже більше 20 прізвищ… таке враження, що цілеспрямовано били саме журналістів, може, мстилися за те, що показали правду про розгін Майдану? … Виривали посвідчення, били апаратуру, добивали лежачих ногами … », – написала журналістка.

Як повідомляли «Коментарі», за час протестних акцій у центрі столиці постраждало більше 40 журналістів, причому більшість із них були побиті співробітниками «Беркута».

Сьогодні в Києві тривають протестні акції. Наразі на Майдані Незалежності зібралося близько 5 тис. мітингувальників. Ще кілька тисяч демонстрантів взяли в облогу Кабмін і заблокували всі підходи до будівлі.

Фото: Наталя Ільїна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *