ОСТАННІ НОВИНИ

«Свободівці» не мають наміру залишати будівлю КМДА

|

Мітингувальники не мають наміру залишати будівлю Київської міськдержадміністрації, яку зайняли під час вчорашнього загальнонаціонального страйку

Про це «Коментарям» повідомили у ВО «Свобода».

У «Свободі» заявили, що заяви керівництва МВС про можливе застосування заходів стосовно громадян, які захопили будівлю, є провокаційними і можуть призвести до кровопролиття.

«Якщо преставники правоохоронних органів вдадуться до силових дій – вся відповідальність за можливі наслідки лежатиме на керівництві МВС й особисто на керівникові відомства Захарченку», – заявили в «Свободі».

У зв’язку із цим у партії закликають МВС не здійснювати провокацій і перейти на бік народу.

Як раніше повідомляли «Коментарі», сьогодні усунутий від виконання службових обов’язків керівник Київського міського главку міліції Валерій Коряк запевнив, що силового захоплення КМДА не буде.

Раніше київська міліція попередила, що вживатиме заходів для звільнення захоплених адмінбудівель, якщо мітингувальники не залишать їх самі.

Нагадаємо, вчора мітингувальники силою захопили будівлю КМДА. У будівлі розгорнуть координаційну раду. Також тут налагоджена робота медпункту, мітингувальникам роздають сухпайок, працює станція підзарядки мобільних телефонів, надається консультація юриста.

 Фото – newsradio.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *