ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині оголошено максимальну мобілізацію людей для виїзду до Києва

|

Щойно завершилося чергове засідання штабу Координаційної ради Львівської обласної ради. Одним з головних повідомлень, яке озвучив голова Львівської обласної ради та голова Координаційної ради Петро Колодій, – наша область оголошує максимальну мобілізацію людей до Києва на підтримку Євромайдану. Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

Очільник Львівської обласної ради водночас наголосив, що Координаційна рада відтепер напряму підпорядковується Національному комітету спротиву, роботу якого організували лідери трьох політичних сил – ВО «Свобода», політичної партії Віталія Кличка «Удар» та ВО «Батьківщина».

«У Львівській області всі дії координуватимемо через Координаційну раду, яка своєю  чергою узгоджуватиме всі питання з Національним комітетом спротиву», – сказав Петро Колодій. 

Окрім того, студентський Координаційний штаб і студентська Координаційна рада на львівському Євромайдані вливається у структуру Координаційної ради Львівської обласної ради.

Разом з тим, на засіданні штабу Координаційної ради було оголошено про масовий виїзд людей до Києва. «Оголошуємо максимальну мобілізацію людей для виїзду до Києва. До списку тих, хто бажає їхати до столиці, не будемо вносити дітей, жінок і тих громадян, яким не виповнилося 20 років», – сказав голова обласної ради.

Нагадаємо, вчора, 30 листопада, на засіданні штабу Координаційної ради було оголошено  про створенні при цій структурі окремих відділів: організаційного, охоронного, інформаційного, аналітичного та юридичного (правового). На сьогодні внесено певні корективи – два останніх з відділів об’єднано в один – аналітично-правовий. 

Як повідомив керівник організаційного відділу – депутат Львівської обласної ради Андрій Корнат, цей відділ діє у цілодобовому режимі. «Ми організовуємо збір і відправлення людей до Києва. Напряму співпрацюємо зі штабами, створеними при кожній районній раді у львівській області. До нас масово подають списки жителів різних населених пунктів області, які бажають виїжджати до Києва. Зокрема вчора ввечері ми організували відправлення з-під будівлі Львівської обласної ради до столиці майже тисячу наших громадян. Сьогодні список бажаючих виїхати стає все більшим», – сказав він.

Андрій Корнат також поінформував, що до структури організаційного відділу долучилися і підприємці, які забезпечують збір коштів та допомоги громадянам, що виїжджають на Євромайдан у Києві.

Наголосимо, що контактувати з представниками організаційного  відділу, який дислокується у приміщенні Громадської приймальні Львівської обласної ради (м. Львів, вул. Винниченка, 16), громадяни можуть за такими номерами телефонів: 096 812 56 26; 093 74 88 731; 066 54 05 194.     

Фото: Христини Балагуш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *