ОСТАННІ НОВИНИ

Януковичу-молодшому шкода побитих мітингувальників

|

Син Президента України, нардеп від Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що до бійок мітингувальників за євроінтеграцію з міліцією призводять дії провокаторів. Про це він написав у своєму Facebook.

“Мені шкода, що несправедливо постраждали люди. Інакше як провокацією – я не можу це назвати!” – зазначив Янукович.

Син Президента вважає, що в ніч на 30 листопада бійку з міліцією спровокували активісти.

“Те що я побачив у новинах, мене дуже стурбувало. Кожен з нас має право захищати свою точку зору будь-яким законним способом. Але, в той же час, як можна пояснити те, що після оголошення студентськими лідерами про перенесення акції та розборі сцени, на місці залишилися, можливо, активісти, які аж ніяк не мирно повелися стосовно правоохоронних органів?” – написав Янукович.

За його словами, для підписання асоціації з ЄС потрібна політична стабільність, але деякі сили в Україні всіляко розхитують.

“Не складно зрозуміти, кому це було потрібно в ситуації, коли ми продовжували та продовжуємо рухатися в бік Європи, коли керівництво держави веде складні переговори, відстоюючи інтереси України, щоб зберегти політичний, економічний та соціальний стан країни. Тим, хто кричить на всіх перехрестях про прагнення в Європу, але, в той же час, веде активну пропаганду в бік дестабілізації держави. Обов`язковою умовою підписання асоціації з ЄС є політична стабільність”, – підкреслив політик.

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *