ОСТАННІ НОВИНИ

Рудяк пообіцяв не розганяти львівський Євромайдан

|

Охорону Євромайдану у Львові посилено правоохоронцями. Про це повідомив під час позачергової сесії Львівської облради начальник ГУ МВСУ у Львівській області Олександр Рудяк.

За його словами, міліція посилила охорону для того, аби запобігти будь-яким провокаціям.

Окрім того, О.Рудяк повідомив, що виділена достатня кількість міліціонерів для охорони правопорядку під час проведення віча у центрі Львова. Але точної цифри він не назвав.

Він наголосив на тому, що на сьогодні немає жодної інформації про провокації з боку працівників львівської міліції. А також заявив про те, щоби від львівської міліції ніхто не чекав ніяких провокацій. «Але закликаю всіх до підтримання правопорядку», – зазначив головний міліціонер Львівщини.

Наостанок Олександр Рудяк повідомив, що до Львова не вводяться ніякі додаткові сили. «Я хочу запевнити, що до Львова не прибувають жодні спецпідрозділи з інших регіонів держави. Ми готові самі запобігти тим чи іншим провокаціям. У міліції немає бажання шкодити мирній акції протесту, розганяти Євромайдан міліція не буде. Якщо акція переросте у порушення громадського порядку, в нас достатньо сил і засобів», – наголосив він.

Фото: Євромайдан Львів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *