ОСТАННІ НОВИНИ

Колона з сотень автомобілів та автобусів вирушила зі Львова на Київ

|

У суботу близько 23:00 з-під Львівської обласної ради виїхала організована колона з автобусів та автомобілів до Києва.

“Це 12 великих автобусів, близько 50 мікроавтобусів та близько сотні автомобілів”, – розповів ZAXID.NET народний депутат Степан Кубів, який супроводжує колону. Станом на 01:00 львів`яни проїжджали с. Давидів.

“Всі учасники колони зареєстровані через обласний штаб. По дорозі плануємо робити кілька зупинок, зокрема, у Бродах, на об`їзді Рівного та у Калинівці перед Києвом”, – сказав Степан Кубів.

Автобуси супроводжують старші груп – депутати Львівської міської та обласної рад від “Удару”, “Батьківщини”, НРУ і “Свободи”.

За словами Кубіва, друга колона від Львівської облради має вирушити на Київ найближчим часом.

“Великі фури забрані з дороги і припарковані біля заправок. Але маємо інформацію, що надалі може бути перекриття дороги якимись транспортними засобами. Будемо сподіватися, що все буде добре”, – сказав нардеп.

Нагадаємо, за інформацією обласного штабу, сьогодні вночі та вранці потягами, автобусами ти приватним транспортом до Києва зі Львова вирушає близько 10 тис. людей.

1 грудня в Києві на Михайлівській площі о 12:00 відбудеться віче, на якому лідери опозиції повинні озвучити план подальших дій.

 Фото: Євромайдан Львів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *