ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з’їдуться каратисти

|

8 грудня о 9.00 годині у Львові відбудеться IV Міжнародний турнір LVIV KARATE OPEN 2013, версія WKF і Чемпіонат України серед школярів. У цьому році в змаганнях візьмуть участь понад 500 спортсменів з 40 клубів. Крім учасників з України, чемпіонат відвідають ще й каратисти з Білорусі та Росії, серед яких будуть призери Чемпіонатів Європи та Світу. Про це повідомили у прес-службі львівської міськради.

Організаторами турніру «IV LVIV KARATE OPEN»і Чемпіонату України є два Львівських клуби «Арей» і «Сьогун», а також Українська Федерація Карате. Суддівську колегію в цьому році складуть 25 суддів з України та зарубіжжя, її очолить суддя міжнародної категорії WKF Соколов М.Ю.

Змагання будуть проходити одночасно на 3-х татамі. Спортсмени виступають у програмі ката, куміте та командне куміте. Переможці Чемпіонату України стають членами Збірної команди України.

Міжнародний турнір «IV LVIV KARATE OPEN» і Чемпіонат України будуть проходити у Палаці спорту «Галичина» 8 грудня 2013 року (неділя) за адресою: м. Львів, вул. Керченська,8.

Довідка

Міжнародний турнір з карате «IV LVIV KARATE OPEN»:

Основна мета, з якою Клубами “Арей” і «Сьогун» був заснований Міжнародний турнір з карате «IV LVIV KARATE OPEN», – надати українським каратистам з усіх напрямів і всіх федерацій можливість битися на єдиному турнірі зі спортсменами з інших країн світу.

Перший турнір Lviv Open відбувся в 2010 році, і участь у ньому взяло 400 спортсменів з України, Білорусі, Грузії та Росії.

Фото: ЛДУ фізкультури

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *