ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська мерія подала до суду на «секту Догнала»

|

Львівська міська рада звернулась у Львівський окружний адміністративний суд щодо заборони проведення заходів біля церкви свв. Петра і Павла. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на юридичного управління.

З заявками на проведення заходів у неділю біля церкви звернулися Контемплятивно-адораційний монастир Сестер Василіянок під покровом св.Пророка Іллі, ГО «Союз християнських матерів Львівської області», храм свв.Апостолів Петра і Павла УГКЦ.

Також надійшли звернення від Андрія Муляка про проведення масових заходів – інформаційно-просвітницької кампанії щодо теорії створення світу та урочистого святкування 1025 річниці хрещення Русі – у суботу-понеділок на пр.Свободи.

Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до начальника СБУ у Львівській області Володимира Федірка щодо діяльності у Львові «секти Догнала». Також на найближче засідання сесії міської ради буде винесено проект ухвали «Про проведення масових заходів релігійного характеру на території, якою догналівцям буде заборонено проводити свої заходи біля церкви свв.Петра і Павла.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *