ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємці Львівщини попередили Сала, що протистоятимуть жорстко

|

Представники Комітету підприємців Львівщини на сьогоднішній зустрічі з головою Львівської  ОДА Олегом Салом зачитали заяву, в якій нагадали про події десятирічної давнини, перед Помаранчевою революцією. Підприємці заявили, що у випадку поновлення тиску на бізнес, відповідатимуть миттєво, жорстко та адекватно.

Подаємо текст заяви повністю:

«Заява Комітету підприємців Львівщини.

Призначення Олега Сала на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації Комітет підприємців Львівщини вважає цинічним нехтуванням думкою місцевих мешканців, національно-демократичних сил і громадських організацій.

Здійснивши такий жест, президент Янукович лише утвердив усіх галичан у тому, що його ставлення до форпосту вільної думки і національного відродження було і залишається упереджено ворожим.

Здавалося б, першими на призначення екс-керівника Львівського управління внутрішніх справ, з яким пов’язують прямі репресії проти українських патріотів, підприємців, журналістів, відверте застосування адміністративно-карального ресурсу під час виборів 2004-2005 рр, свідомий альянс із керованою із Москви партією «прогресивної соціалістки» Вітренко, мали б зреагувати народні обранці – депутати Львівської обласної ради.

Комітет підприємців Львівщини нагадує, що разом з усім українським народом творив Помаранчеву революцію, проти якої на теренах області найбільш злостиво і агресивно виступали Олег Сало та його соратники із СДПУ(о).

Вийшовши із «підпілля» і політичного забуття, у часи контрреволюції вони тужаться повністю нівелювати результати тих історичних подій, та здійснити різкий розворот держави у бік Митного союзу і нової російської імперії.

Комітет підприємців Львівщини уповноважений заявити про те, що оголошує територію підприємств-членів організації вільною від злочинних розпоряджень цієї влади.

Комітет попереджає, що у випадку відновлення методів впливу на бізнес, які призвели до Помаранчевої революції, бодай до одного з підприємств чи підприємців – членів КПЛ, – відповідатиме миттєво, жорстко та адекватно.

Закликаємо усіх підприємців Львівщини, які побудували свій бізнес не на «прогинанні» під владу і бюджетних відкатах, приєднуватися до нас і максимально розширити територію, вільну від зазіхань реваншистів із СДПУ(о)».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *