ОСТАННІ НОВИНИ

На приміському вокзалі Львова на чоловіка напали розбійники

|

Інспектори патрульної служби лінійного відділу на станції Львів за гарячими слідами затримали підозрюваних осіб, які вчинили розбійний напад на чоловіка. Про це повідомляє підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Пізно ввечері на приміському залізничному вокзалі станції Львів двоє невідомих осіб із застосуванням насильства та, погрожуючи ножем, вчинили напад на 52-річного мешканця Івано-Франківської області. Вони відібрали у чоловіка гроші і зникли у невідомому напрямку.

Не розгубившись, чоловік одразу ж звернувся до правоохоронців. Співробітники транспортної міліції лінійного відділу на станції Львів, які несли службу з охорони громадського порядку на Приміському вокзалі, швидко вжили необхідні заходи і встановили даних осіб. І вже неподалік вокзалу вони затримали підозрілих осіб, які поводили себе неадекватно.

Під час затримання, злочинці намагались утекти. Один з чоловіків, щоб не було примітно, заховав знаряддя злочину – ніж у рукав верхнього одягу.

Нарядом патрульної служби даних осіб затримано та доставлено до чергової частини міліції. Правоохоронці встановили, що обоє чоловіків є львів’янами, які раніше були судимі: 37-річний судимий за грабіж, інший 41-річний громадянин Б. за крадіжку.

Слідчим відділом лінійного відділу на станції Львів відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України«Розбій».

Проводиться досудове розслідування. Затримані особи поміщені в ізолятор тимчасового тримання Львівського міського управління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *