ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонт на вулиці Виговського планують закінчити цього тижня

|

Як повідомляють у Залізничній районній адміністрації, вчора розпочали ремонт дорожнього покриття на вул. Виговського від вул. Городоцької до вул. Головатого. Ремонт на цій частині вул. Виговського планують завершити вже цього тижня. На дорозі зріжуть старе покриття та покладуть новий асфальт. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Заміна дорожнього полотна відбувається на ділянці від вулиці Городоцької до вулиці Головатого. Ремонтні роботи на вулиці Виговського вдалось розпочати лише зараз через те, що авансовий платіж на закупівлю будматеріалів, казначейство перерахувало тільки два тижні тому. Загальна вартість робіт складає 1,8 млн грн, а площа робіт становить 8,3 тисячі квадратних метрів. Підрядник планує закінчити ремонт дороги в середу, 13 листопада. На час заміни дорожнього полотна рух автомобілів перекривати не будуть, роботи проводять смугами», – розповіла Ірина Гримак, в.о. голови Залізничної районної адміністрації.

«Через те, що ширина дорожнього покриття на ділянці вулиці Виговського не дозволяє зробити окремої велодоріжки, буде намальована розмітка для велосмуги», – зазначила Ірина Гримак, в.о. голови Залізничної районної адміністрації.

Рух на вул. Виговського перекривати не планують – роботи виконуватимуть смугами. Однак водіїв просять за можливості об’їжджати вул. Виговського.

«У комплекс ремонтних робіт входить: зрізання 7-сантиметрового шару дороги, заміна зруйнованих бордюрів та вкладання нового дорожнього полотна. У ремонті вулиці Виговського задіяно 10 одиниць техніки та 30 людей. Якщо погодні умови будуть сприятливими та без опадів, ми плануємо закінчити у середу всі роботи по цій ділянці», – зазначив Олександр Добоні, представник компанії «Онур».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *