ОСТАННІ НОВИНИ

Команда Садового піариться у Лондоні

|

З 4 до 7 листопада Львів представляє свій туристичний потенціал на Міжнародній туристичній виставці «World Travel Market» у Лондоні. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Участь Львова в «WTM-2013» на національному стенді України, презентація на виставці туристичних можливостей міста дозволяє вести більш активне просування львівського туристичного продукту на міжнародний ринок. Делегацію України на WTM очолює голова Державного агентства України з туризму і курортів О. Шаповалова, делегацію Львова – в.о. директора департаменту «Євро-2012» А. Москаленко.

Багатьох туроператорів, які відвідують стенд Львова, цікавлять конференц-можливості Львова, пропозиції відпочинку та гастрономічні особливості нашого міста. Міжнародна туристична виставка «World Travel Market», яка цього року у 34-й раз проходить у Лондоні, є однією з найпрестижніших туристичних подій у світі, ділова програма якої включає Міністерський саміт Всесвітньої туристичної організації при ООН, презентації, семінари, конференції та інші заходи. Кожного листопада майже 50 тисяч керівників індустрії туризму, міністрів уряду та представників міжнародної преси приїжджають до лондонського виставкового центру ExCeL, щоб встановлювати ділові зв`язки, проводити переговори і знайомитися з новітніми пропозиціями та трендами галузі на WTM.

World Travel Market з кожним роком продовжує покращувати показники.

WTM 2012 поставив рекорд за кількістю гостей, делегатів на заходах, а також обсягу укладених договорів у результаті зустрічей на виставці. У 2012 році WTM випробував вражаючий 3-відсотковий приріст числа відвідувачів в кожен з його чотирьох днів у порівнянні з 2011 роком. Всього WTM 2012 відвідали майже 29 000 осіб. У перший день, ключовий для ділових переговорів, було відзначено 5- відсоткове збільшення відвідувачів, запрошених учасниками виставки. У 2012 році 127 сесій виставки WTM відвідали 14 865 відвідувачів. Незалежне дослідження Fusion Communications показало, що WTM 2012 дозволила укласти контрактів на суму в 1,86 мільярдів фунтів. Більше інформації на сайті: www.wtmlondon.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *