ОСТАННІ НОВИНИ

Сех стверджує, що Сала відрядили на Львівщину навести поліцейські порядки

|

Завданням Олега Сала на посаді голови Львівської облдержадміністрації буде втримання влади Партії регіонів будь-якою ціною. Про це заявила голова Львівської обласної організації ВО «Свобода», народний депутат України Ірина Сех, коментуючи кадрові зміни в керівництві Львівської ОДА, інформує прес-служба ВО «Свобода».

За словами І.Сех, Віктор Шемчук виконав своє завдання на посаді голови облдержадміністрації – протягнув погодження сланцевої угоди.

«Він зробив свою чорну справу: обдурив депутатів, наобіцяв золоті гори, протягнув угоду. Думаю, що невдовзі він отримає за це винагороду – вигідну посаду подалі від Західної України. Тримати його довше на Львівщині було недоцільно: господарка області валиться, економічні показники ще гірші, ніж були до Шемчука – режиму було б усе важче виправдовувати це «покращення». Шемчук же намагався приховати власну неспроможність суцільним піаром: то він у ролі шоумена на радіо, то він у камуфляжі на полігоні, а реальних справ – нема», – зазначила народний депутат.

Ірина Сех каже, що завдання нового голови облдержадміністрації – втримати владу будь-якою ціною.

«Олег Сало годиться на цю роль, як ніхто інший, він пройшов «випробування» 2004 роком. Про його методи репресій, тиск на підприємців та політиків із залученням органів контролю та силових структур ще добре пам’ятають на Львівщині. Саме з такою ж метою партія влади відрядила Сала на Львівщину – «навести лад», як його собі уявляє режим: щоб усі боялися і не сміли ослухатися. Новий голова ЛОДА посилить поліцейські порядки і готуватиме грунт для виборчої кампанії. Однак це не означає, що він надовго на Львівщині», – заявила Ірина Сех.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *